به مناسبت هفته سلامت، نمایشگاه هفته سلامت با 5 غرفه در حوزه امنیت غذایی و یک غرفه مسابقه نقاشی، جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعی از مسئولین افتتاح شد.
به مناسبت هفته سلامت، نمایشگاه هفته سلامت با 5 غرفه در حوزه امنیت غذایی و یک غرفه مسابقه نقاشی، جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعی از مسئولین افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ در این مراسم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به عنوان دومین روز هفته سلامت"غذای سالم، جامعه سالم" گفت: با توجه به شعار هفته سلامت" زندگی سالم با نشاط و امید، با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برای شادی و نشاط دانش آموزان در محل این نمایشگاه برنامه های مفرحی اجرا می شود که برگزاری مسابقه نقاشی یکی از آن ها است.
دکتر اورنگ ایلامی افزود: از جمله اقدامات که در حوزه امنیت غذایی انجام شده، استفاده از نشان گرهای رنگی است که مقدار 4 عامل خطرساز در آن ماده غذایی را نمایش میدهد.
وی ابراز کرد: این 4 فاکتور شامل، کربوهیدرات ها، نمک، شکر و چربی است که در صورت کمی این مواد در ماده غذایی رنگ نشان گر سبز، مقدار متوسط مواد خطرساز رنگ نشان گر زرد و در صورت زیاد بودن مواد یاد شده رنگ نشان گر قرمز خواهد بود.
وی تأکید کرد: برچسب نشان گرهای رنگی موجود بر روی مواد غذایی راه حل مناسبی برای دانستن کیفیت ماده غذایی است و می توان با استفاده از آن به امنیت غذایی پی برد.
دکتر ایلامی تصریح کرد: وضعیت استان ما به لحاظ تحرک، پرفشاری خون و چربی از میانگین کشوری بهتر است.
به گزارش وب دا؛ به مناسبت هفته سلامت، نمایشگاه هفته سلامت با 5 غرفه در حوزه امنیت غذایی و یک غرفه مسابقه نقاشی، جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعی از مسئولین افتتاح شد.